Facebook Pixel code
Trenutno pregledavate Za spremembo prehranjevanja je ključna podpora

Za spremembo prehranjevanja je ključna podpora

Odločili ste se, da je čas za spremembo prehrane

Za spremembo prehrane je kljčna podpora? Ja, dobra podpora je pomemben faktor v doslednem izvajanju česar koli. To je še posebaj očitno, ko odločno spreminjamo življenje. Tu seveda mislim na spremembe življenjskega sloga v zmislu prehrane in z njimi povezanih navad.

Upam si trditi, da se je enostavno odločiti za spremembo. Do težav pa pride, ko je treba odločitve izvajati dosledno in v daljšem časovnem obdobju dokler same ne postanejo nov življenski slog. Da se ne bom preveč zapletla v filozofske razprave, bom svoje razmišljanje konkretizirala s primeri.

zdrava prehrana, avokado, špinat, smoothie, enzita, za promjenu u prehrani ključna je podrška

Ko vas zdravje ali radovednost spodbudi, da pokukate v svet zdrave prehrane, zagotovo se boste srečali s smoothie-ji, hladno stiskani sokovi, surovo hrano (raw food)… Če se poglobite v to temo, boste spoznali, da obstaja cel majhen svet priporočil, pravil, pristopov in načel, ki vam lahko pomagajo uspešno in dosledno izvajati odločitev o izboljšanju zdravja. Za izvedbo vseh omenjenih besedil na „P“ se vrnemo k že poudarjenemu pomembnemu pogoju: podpori.

Našli ste popolne recepte za spremembo prehrane

V svom prizadevanju in navdušenju lahko zberete ali izmislite najbolj okusne in zdrave recepte za jutarnji smoothie. Ni le mogoče, ampak je tudi izvedljivo, če imate napravo, da svojo idejo lahko uresničite. Če je nimate, je zelo verjetno, da boste iskali kompromise, bližnjice in na koncu boste odnehali in se vrnili na staro pot.

Razočaranje se lahko zgodi, če ste svoj smoothie z lanenimi semeni naredili v povprečnem mešalniku tako, da tekstura spominja na slabo pretlačen paradižnik. Torej, preden začnete uresničevati svoje ideje o zdravi hrani, se za trenutek ustavite. Vprašajte se, ali boste iskali najboljše, kar lahko najdete in si zagotovili uspeh ali pa ste se pripravljeni spopadati s frustracijami zaradi mešalnika, ki je povsem v redu, vendar v njem ne morete dobiti kreme za surovo tortu.

 smoothie, zdravi napitak, voćni smoothie, enzita, za promjenu u prehrani ključna je podrška

Obstaja veliko različnih mešalnikov, vendar sem prepričana, da tudi že vrabci na veji vedo, da so nekateri boljši od drugih. V iskanju popolne naprave je zelo dobro vedeti njeno zgodovino. Ne skrbite, ni vam treba preučevati prehranjevalnih navad lastnih ali tujih prednikov, ampak se kratko informirati o tem, kdo se je in kdaj prvič domislil odlične ideje – mešalnika.

Manjkajo vam naprave, da bi naredili popolne recepte

Za zdravo prehrano in za spremembo prehrane je ključna podpora, ki jo ponuja Enzita.si, ker na slovenski trg prinaša ravno tiste pionirje v proizvodnji naprav, ki so nepogrešljivi v zdravi prehrani.

Vitamix že več kot sedemdeset let proizvaja le eno gospodinjsko napravo: mešalnk. Proizvaja ga v ZDA in v vaše domove prinaša profesionalni pristop k mešanju. Že v številnih kuhinjah lahko slišite tisto brnjenje motorja in neverjetnih 37 000 obratov na minuto, s katerimi je Vitamix vodilni med proizvajalci mešalnikov.

enzita, najbolji blender, smoothie, za promjenu u prehrani ključna je podrška

Vitamix vas bo s svojo zmogljivostjo, močjo in zanesljivostjo v celoti podprl pri vaši odločitvi, da boste svoj nov, zdrav življenjski slog popestrili s popolnimi okusi in z ustvarjenjem vsega, kar si zamislite na svojem krožniku.

Če imate radi digitalno vsebino in se želite z aplikacijo povezati z mešalnikom, spremljati vnos kaloriji in hranil, ima Vitamix model za vas. Po drugi strani, če pa ste ljubitelj dobrih, starih klasik, ima Vitamix rešitev tudi za to s svojimi enako zmogljivi modeli.

Povprašajte se v kaj vlagate svoj denar

Da je Vitamix resna naložba ne bo nihče zanikal. Da je priporočljivo porabiti nekaj časa in se pozanimati o tem v kaj vlagate in kaj dobite v zameno, se bodo tudi mnogi strinjali. Pri Vitamixu je razmerje resnično v vašo korist.

Ne samo, da boste pogosto slišali od lasnikov Vitamixov kako se jim je izplačal vsak cent, ampak vam bodo povedali o različnih koristih, ki jih imajo – splošno izboljšanje zdravja, povečanje ravni energije, pomlajen videz ter nove ustvarjalne ideje v kuhinjii.

zdravlje, fit, dobra forma, za promjenu u prehrani ključna je podrška

Vitamix za mnoge postane kot nov član družine. Z njimi potuje po svetu, odhaja na počitnice in vsak dan izpolni s svojim brnenjem, mešanjem, sekanjem, kuhanjem, drobljenjem…

Ko se premikate v smeri zdrave prehrane ali preprosto želite ostati v formi, je Vitamix nedvomen partner na tej poti. Naj postane vaš spremljevales, ne bo vam žal.

Z željo, da bi uspeli v načrtovanih spremembah,
Marija Gačić

Odgovori

×

Košarica