Facebook Pixel code
Trenutno pregledavate Sok brez pene, nezaželenih koščkov sadja in hitre oksidacije

Sok brez pene, nezaželenih koščkov sadja in hitre oksidacije

Sok brez pene, nezaželenih koščkov sadja, hitre oksidacije in spremembe barve je točno takšen sok h kateremu je Hurom stremel, ko jso začeli s svojo idejo o sokovnikih s tehnologijo hladnega stiskanja. Njihov cilj je bil spodbuditi ljudi k samostalni pripravi zdrave hrane iz najboljših sestavin in stiskanju 100% naravnega domačega soka.

Če želite tudi vi pripravljati tako bistre in kakovostne sokove brez pene i nezaželeniih kosov sadja, takoj se napotite po svoje naravne sokove. Na vas je, da izberete sokovnik, ki je najbolj primeren za vaše potrebe in potrebe vaše družine. Na meni je, da vam povem kakšno teksturo soka lahko pričakujete od sokovnikov, ki obstajajo na trgu.

Obstajata dve vrsti sokovnikov: za hladno stiskanje in centrifugalni. Vsak izmed njiju ponuja dva različna načina stiskanja sokov, kakovost soka pa je odvisna od kakovosti sokovnika.

Vsekakor priporočam, da se pred nakupom sokovnika vprašate za kaj ga točno potrebujete, saj z dolgoročnim vlaganjem v izdelek dejanjsko vlagate v svoje zdravje.     

 

Zakaj je Huromovo hladno stiskanje bolj kakovostno od katerega koli centrifugalnega sokovnika?

Čeprav so bili centrifugalni sokovniki včasih zelo priljubljeni zaradi svoje dostopnosti in cene, sokovniki za hladno stiskanje so si do danes s svojo kakovostjo priborili vodilni položaj na lestvici sokovnikov. Sokovniki za hladno stiskanje delujejo drugače kot centrifugalni sokovniki.

Namesto, da se sadje in zelenjava hitro melje ustvarjajoč pri tem toploto in hrup, sokovniki Hurom za hladno stiskanje delujejo počasneje, tako kot ročni ožemalec citrusov, vendar z večjim pritiskom. Ultem vijak brez ostrih robov in glasnih rezil, nežno in počasi iztisne sok iz sadja ali zelenjave. Zaradi takšnega načina stiskanja sok iz sokovnika Hurom ohrani naravni okus, vonj in barvo sadja ali zelenjave. Za razliko od sokov iz centrifugalnih sokovnikov daje lep in čist okus.    

 

Tome svjedoči i pulpa koja kod centrifugalnih sokovnika ostaje vrlo vlažna jer dosta soka ostaje u njoj.

Kod Huroma pulpe ima vrlo malo i vrlo je suha, što znači da je iz voća ili povrća hladnim prešanjem maksimalno iskorišteno sve što namirnica može dati.

 

Sok od zelenog lisnatog povrća

Če želite sok iz zelenolistne zelenjave, vam bo Hurom z lahkoto pripravil tako hranjivo zeleno pijačo, ker jo s centrifugalnim sokovnikom ne boste mogli sitisnuti. Za primerjavo, sok iz centrifuge se bo čez nekaj časa začel ločevati na bistri in kalen del in ne bo več privlačen ne okusom ne videzom. S Huromom boste lahko iz sadja in zelenjave izstisnili bistri sok brez pene in nezaželenih kosov, ki je dolgotrajen in ga lahko hranite v hladilniku do dva dni.   

Z bistrim sokom polnega okusa,
Tea Tušup

 

Odgovori

×

Košarica