Facebook Pixel code

Vitamix je sopomenka za vrhunske mešalnike

Kaj lahko naredim z mešalnikom VITAMIX?

SMOOTHIE

Mešalnik Vitamix dobesedno lahko živila zdrobi živila, da postanejo tekoča.

PIRE

Drobljenje hrane na način, da se zadrži nežna svilnata tekstura.

MLETO

Lahko melješ žita ali kakšno drugo suho hrano in tako dobiš moko.

SESEKLJANO

V nekaj sekundah lahko tvoje sestavine zdrobiš in nasekljaš.

Zakaj je VITAMIX tako poseben?

Zahvaljujoč kakovosti in inovacijam je Vitamixu že od samega začetka, leta 1921, uspelo postati sinonim za vrhunske mešalnike ter skozi dolgo 90-letno zgodovino postaviti visoke standarde za domače in profesionalne naprave!

GARANCIJA, KI POKRIVA VSE

Za svoj Vitamix mešalnik in vse njegove dele imaš polno garancijo za obdobje od 7 do 10 let.

VARNI IN TRDNI MATERIALI

Vsi mešalniki so narejeni iz vrhunskih trajnih materialov in so popolnoma varni pri stiku s hrano.

90 LET IZKUŠENJ IN ZNANJA

Vitamix proizvaja mešalnike, in samo mešalnike, že 90 let. Da, vse te izkušnje in znanje so vgrajeni v tvojo napravo.

Pogosta vprašanja za VITAMIX

Za vas smo izbrali najbolj pogosta vprašanja o mešalnikih Vitamix. Tukaj boste odgovor najverjetneje našli takoj. Če vas zanima kaj drugega, pa nam lahko takoj pošljete e-pošto na info@enzita.si. Smo zelo odzivni.

Vitamix ima BPA free posode iz poliestera Tritan, ki je najbolj čvrsti in najvarnejši material, ki lahko pride v stik z živili iz plastičnih zlitin. Ker se rezila vrtijo z veliko hitrostjo, lahko pride do hudih poškodb, če pustite žlico v posodi (kar se včasih zgodi) zato novi modeli Vitamix nimajo steklenih vrčev.

Za začetek malo zgodovine. Vitamix je podjetje, ki je mešalnik kot gospodinjski aparat izumilo pred 70 leti. Od takrat ne proizvajajo nič drugega kot mešalnike Vitamix, kar so pripeljali do takšne popolnosti, da s svoji motorji preprosto dosežejo boljšo predelavo živil kot nekateri blenderji z veliko več Vatov.

Za primerjavo, Vitamix ponuja komercialni mešalnik, ki ima največjo posodo na trgu, 5,8 L. Ta model, popularno imenovan Vitamix XL, ima motor z močjo 1900 W in odlično obdelavo hrane. Če je to dovolj za največji mešalnik na trgu, potem je 1400 VAT varnih in več kot dovolj za manjše modele s posodami do 2 litre.

Povprečni mešalnik, ki ga lahko kupite v trgovini za manj kot 100 EUR, bo imel do 15 000 obratov na minuto. Nekoliko močnejši modeli bodo imeli do 25 000 obratov na minuto. Mešalniki Vitamix imajo največjo hitrost od 37 000 obratov na minuto.

S tem številom obratov bodo rezila Vitamix omogočila svilnato teksturo tako vašim smoothie-jem kot tudi popolnemu arašidovemu maslu. Poleg tega so zaradi hitrosti vaše kreacije pripravljene v eni minuti.

Vse posode, razen posode modela S30, lahko kombinirate in ustrezajo vsem modelom. Na ta način lahko stranke dodatno prilagodijo Vitamix svojim potrebam.

Vsak mešalnik Vitamix je predviden za vse modele miksanja hrane. V vsakem modelu, ki ga ponujamo, lahko pripravite: smoothie, masla, sladolede, juhe in še veliko več. Zato je Vitamix odličen. Ne glede na model Vitamix, ki ga izberete, vam bo ponudil maksimalno učinkovitost.

Naše priporočilo:

×

Košarica