Facebook Pixel code

Vrhunski sokovniki Hurom za hladno stiskanje

Kaj lahko naredim s sokovnikom HUROM?

BISTRI SOK

Čisti sok brez koščkov sadja

Mlijeko od badema

ARAŠIDOVO MLEKO

V nekaj korakih naredite svoje domače mleko

SLADICA

Naredite sladico iz zamrznjenega sadja

SLADOLED

V Huromu lahko pripravite tudi okusen sladoled

Zakaj je sok iz sokovnika HUROM poseben?

Zahvaljujoč nizki hitrosti  (43 ali 80 obratov na minuto, odvisno od modela) se sok ne segreva in ne oksidira. Tako se ohranijo vse hranilne lastnosti soka. Sokovniki Hurom so narejeni iz vrhunskih materialov, ki ne vsebujejo škodljivih bisfenolov (A in S), njihov stik s hrano pa je popolnoma varen.

STISKANJE

Posebej zasnovan vijak potegne in zdrobi koščke sadja.

FILTRIRANJE

Alpha-Chamber je najnovejša Huromova tehnologija presejalnih sitov.

MEŠANJE

Rotacijski viski po stiskanju pomešajo sok različnega sadja in zelenjave ter tudi okuse.

HUROM - tradicija, ustanovljena leta 1974.

Huromov ekskluzivni vijak deluje tako kot ročno cedilo citrusov, vendar z večjim pritiskom – nežno stisne sok iz sadja, zelenjave, oreščkov in zrn – ne da bi uničil vitalne hranilne snovi, barve in okuse, je brez ostrih robov in brez glasnih rezil. Samo čista hranljiva poslastica. Direktno v kozarec.

Vse se je začelo z ročno oblikovanim prototipom, prvim te vrste, originalnim sokovnikom s tehnologijo hladnega stiskanja. Sadje in zelenjava sta bila prvič v zgodovini nežno stisnjena z nizko hitrostjo.

Hurom se je prebijal skozi leta raziskav in razvoja z namenom, da postane najbolj prodajan sokovnik na svetu, z globalnim zaupanjem v svoje izjemne zmogljivosti, vrednosti in kakovost.

Pogosta vprašanja za HUROM

Za vas smo zbrali najbolj pogosta vprašanja o sokovnikih Hurom. Tukaj boste odgovor najverjetneje našli takoj. V kolikor pa imate dodatnih vprašanja, smo vam na voljo na e-pošti na info@enzita.si. Hitro se vam bomo odzvali. 

Kombinacija tehnologije in tradicije je privedla do ustvarjanja teh vrhunskih sokovnikov.

Hladno stiskanje se je izkazalo za najboljšo možno metodo stiskanja. Takšna tehnologija daje največji učinek in zagotavlja kakovost dobljenega izdelka, v tem primeru iztisnjenega soka.

Seveda ne. Za ohranjanje vseh fitohranil je le nižja hitrost. Stiskanje poteka v enakem časovnem obdobju.

Priporočljivo je, da v enem ciklu iztiskate največ do 30 minut soka. Količina soka, pridobljenega v tem času, je odvisna od vrste hrane, ki jo stiskate. Dobite lahko 5 ali pa 15 litrov soka.

Če pogledate odprtino stiskalne komore, se morda zdi majhna, taka pa je iz dveh razlogov. Pri sokovniku z veliko odprtino se lahko zaradi povečanega tlaka zgornji del sokovnika poškoduje. Poleg tega se je Hurom zaradi varnosti otrok in njihovih radovednih rok odločil, da obdrži manjšo odprtino, da bi celo otroci lahko brez strahu pred poškodbami iztisnili svoje najljubše kombinacije sokov.

Učinkovitost je na prvem mestu!
S Huromom je mogoče iztisniti sok iz sadja in zelenjave. Mogoče je iztisniti tudi hrano z minimalno vsebnostjo soka (pesa, sladki krompir, solatni listi).

Ročica na stiskalni komori služi za povečanje tlaka v stiskalni komori. Z ročajem boste uravnavali količino kaše v soku, ko boste stiskali živila s kašasto teksturo. Na primer, če iztisnete sok, ki mu boste skupaj z jabolkom dodali jagode, zrele kivije ali marelice, ob tem pa z ročajem zaprete odprtino za kašo, bo večina te kaše končala v soku. Če odprtine za kašo ne zaprete z ročajem, bo del kaše končal v soku, del pa v “odpadkih”.

Zaradi visokih pritiskov v stiskalni komori je potrebno, da je iz materialov, ki to zdržijo. Komora je izdelana iz poliestra Tritan, ki je najmočnejša zlitina brez BPA, ki popolnoma ustreza zahtevam stiskanja sokov v sokovnikih Hurom.

Sokovniki Hurom imajo samočistilno funkcijo. Po uporabi stiskalne komore vanj nalijte vodo, zaženite motor in vodo spustite ven. Na koncu dneva odprite komoro in sperite pod tekočo toplo vodo. Hitro in enostavno! Po vsaki uporabi sokovnika ni potrebno razstavljanje ali pranje.

×

Košarica