Facebook Pixel code

Anita

Maloprodaja in finance

Ste slišali za tisto, da ženska podpira tri vogale hiše? Od teh treh, dva pripadata Aniti…finance in maloprodaja. Včasih pride tudi do težav, saj Anita poleg tega, da skrbi, da finance priletijo na račun podjetja, jih rada tudi porablja.

Zahvaljujoč Aniti nimamo jeznih dobaviteljev, ki mesece čakajo na plačilo računov.
Da ne pozabimo, Anita skrbi tudi za vse živali, ki se ji znajdejo na poti. Če mislite, da se šalimo, jo samo vprašajte kako je Šime končal pri njej.

Verjetno je to razlog zakaj jo naše stranke obožujejo. Boža in pazi jih kot muce.

„Ali je kdo omenil muce?“

Tvrtko

Hišnik

Kaj povedati o Tvrtku?
Redko, ga boste videli urejenega v obleki. On je ta mojster v podjetju, tudi ga pa  lahko najdete sedeti v kotu podjetja, ker prav tam najde navdih za neke nove ideje. Njegova glavna naloga je, da skrbi za te genialce, ki se nahajajo nad njim, da lahko opravljajo svoje delo… tako, da bi njegov opis dela najlažje povzeli s #Samo_daj. 

Poleg dela v Enziti, Tvrtko se rad igra kmeta in cvetličarja. Če ni v podjetju potem obišče rastlinjake v Zagrebu.

Ti

Vladar/ica vesolja

Vsi člani ekipe  Enzita so posebni in odlični na svojih področjih. Vedno smo odprti za nove zgodbe in skoraj vsi so prišli v Enzito zaradi nekih čudnih vesoljskih konstelacij. 

Če misliš, da se ujemaš z našo zgodbo in lahko prispevaš k ekipi, stopi z nami v stik. Pojasni nam zakaj bi prav ti moral postati nov del v kolesju Enzite.

×

Košarica