Facebook Pixel code

PROMOTIVNI MATERIJAL - ENZITA d.o.o.

Enzita d.o.o. Logotip (.png)
Enzita d.o.o. Znak (.png)

ENZITA KITCHEN STUDIO - uradne fotografije z otvoritve

ENZITA - informativno besedilo za medije

Enzita d.o.o. je družba z omejeno odgovornostjo za trgovino in storitve, ustanovljena leta 2010 v Zagrebu pod imenom Vitamix d.o.o., saj se je takrat izključno ukvarjala z uvozom in distribucijo vrhunskih mešalnikov Vitamix. Od takrat do danes, je zamenjala naziv v Enzita d.o.o. in razširila svojo ponudbo na druge kuhinjske aparate, ki so nepogrešljivi pri pripravi zdravih prehransko bogatih obrokov, a ostala zvesta načelu izbire samo vrhunskih aparatov.

Danes se podjetje Enzita d.o.o. nahaja v svojem novem prostoru, na več kot 300 m2, kjer se odvija maloprodaja in kjer je tudi ena največjih predstavitvenih kuhinj na Hrvaškem – Enzita Kitchen Studio.  Poleg tega ima Enzita d.o.o. dobro razvito veleprodajno mrežo in tako uresničuje eno od svojih poslanstev: da so vsem gospodinjstvom na Hrvaškem in v Sloveniji dostopni vrhunski mešalniki, sokovniki, multipraktiki, dehidratorji,…

Svojo vizijo socialnega prispevka z distribucijo kakovostnih gospodinjskih aparatov Enzita d.o.o. izvaja različne dejavnosti, še posebej pa smo ponosni na neposredno, korektno in dosledno komunikacijo s strankami, katerim smo skoraj ves čas na razpolago. No, za nas je to preprosto posledica lastne angažiranosti in nepogrešljiva sestavina vrhunske ponudbe, ki je naš moto že od samega začetka. Zato si drznemo trditi, da je Enzita resnično “ključ tvoje prehrane”!

Logotipi proizvajalcev, katere zastopamo

Logotip Vitamix (.png)
Logotip Hurom (.png)
Logotip Magimix (.png)
Logotip Vitamix (.png)
×

Košarica