Facebook Pixel code
 • Sokovniki

  Sokovniki (8)

  Sokovniki uporabljajo tehnologijo hladnega stiskanja sadja in zelenjave, kar daje najboljši in hranilno najbolj bogat sok, ki si ga lahko zamislite. Zahvaljujoč nizki hitrosti (43 ali 80 obratov na minuto, odvisno od modela) se sok ne segreva in ne oksidira. Tako se ohranijo vse hranilne lastnosti soka. Sokovniki Hurom so narejeni iz vrhunskih materialov, ki ne vsebujejo škodljivih bisfenolov (A…
 • Mešalniki

  Mešalniki (14)

  Mešalniki Vitamix - sinonim za visoko zmogljive mešalnike. Skozi svojo 90 zgodovino je Vitamix postavil standarde za domače in profesionalne naprave!
 • Multipraktiki

  Multipraktiki (16)

  Multipraktiki „Z multipraktikom Magimix boste odkrili enostavnost priprave cele vrste okusnih jedi – svoj čas boste radi namenili kuhinjski ustvarjalnosti.“ (Jamie Oliver)
 • Dehidratorji

  Dehidratorji (8)

  Dehidratorji Excalibur - 45 let izkušenj in znanja. V Ameriki jih izdelujejo od leta 1973 in so na prvem mestu v svetu, ko gre za dehidracijo hrane.
 • Mlini

  Mlini (3)

  Mlini za hrano Mockmill prihajajo iz Nemčije in so idealni za vsako kuhinjo, ki potrebuje kakovostno moko v zadostnih količinah. Dolgoletne raziskave so pripeljale do proizvodnje teh kakovostnih in izjemno simpatičnih mlinov. Ena izmed pomembnejših lastnosti, ki je MockMillju kot proizvajalcu uspelo doseči je uporaba rastlinskih vlaken pri proizvodnji ohišij za mline, ki so za hišno uporabo. Na ta način…
×

Košarica