Rad bi kupil blender. Kaj moram upoštevati pri izbiri blenderja?

Zaradi zdravja in večje priljubljenosti priprave gostega soka iz celih sadežev, kremasto zmes, kaša, ledene pijače in sladoleda, blender je bistvena in nepogrešljiva oprema v kuhinji. Čeprav je cena pomemben faktor pri nakupu te naprave, vsekakor treba upoštevati kakovost, vsestranskost, in podporo strankam blenderja. Številne obstoječe naprave za mešanje dajejo velike obljube, vendar ne morejo to izpolniti. So nagnjeni k okvarama po samo nekaj mesecih uporabe, jih je težko čistiti in vzdrževati, nimajo dovolj moči ali enostavno ne ustrezajo našim potrebam.Zaradi zdravja in večje priljubljenosti priprave gostega soka iz celih sadežev, kremasto zmes, kaša, ledene pijače in sladoleda, blender je bistvena in nepogrešljiva oprema v kuhinji. Čeprav je cena pomemben faktor pri nakupu te naprave, vsekakor treba upoštevati kakovost, vsestranskost, in podporo strankam blenderja. Številne obstoječe naprave za mešanje dajejo velike obljube, vendar ne morejo to izpolniti. So nagnjeni k okvarama po samo nekaj mesecih uporabe, jih je težko čistiti in vzdrževati, nimajo dovolj moči ali enostavno ne ustrezajo našim potrebam.

Za nami je 70 let usposabljenja in preučevanja mešanja in sposobnost za izvajanje 50 različnih načinov kuhanja. Vabimo vas, če ste zainteresirani za nakup našega blenderja, da prebrskate naš enostaven vodič. Preglejte teme spodaj ali enostavno kliknite na naslov, ki vas največ zanima:

 

Moč

Moč je glavna značilnost katerih koli električnih naprav. Seveda, če je moč v kombinaciji s slabo zasnovo in poceni delovimi, ne boste dobili popolne goste sokove iz celih sadežev, kašaste mešanice, juhe, sladoled ali ohlajeno pijačo. V iskanju snažne naprave, primerjajte etikete vrednosti, preverite kakovost delov in učinkovitost celotnega oblikovanja.

Preverite: Posvetite pozornost na potrebno moč, da lahko vaš blender opravlja pričakovane naloge. Preverite koliko se moči in energije uporablja med procesom. Konjska moč (Horsepower – PR) je odličen način za merjenje moči in porabljene energije, ampak imejte v mislih, da HP ne daje natančne podatke niti končnega zneska porabljene energije.
Številni blenderji so predstavljeni kot „veliki grižljaj“ in podcenjujejo pomembnost 3 HP motorja, ki usebuje Vitamix. V nekaterih restavracijah za serviranje hrane, obstajajo situacije, v katerih profesionalni kuharji pripravljajo naenkrat gosto in trdno mešanico, pri čemer je blender z visoko močjo HP, kot je Vitamix, zelo pametna izbira.

Moč Vitamix blenderja: Vitamix je zvest odličnih učinkih mešanja, in naša patentirana tehnologija postavlja Vitamix izdelke na vrh točkovalne lestvice z vidika moči in učinkovitosti.
Celotna zasnova, vključno z rezili, posodami, motorjem, ležajem in drugimi elementimi, je sastavni del Vitamix opreme za mešanje in prava izbira v primerjavi z drugimi, podobnimi izdelki na trgu. Prav tako je pomembno omeniti, da naročilo Vitamixa zavzema pomembno mesto v kulinaričnih lokacijah, verigah restavracij, v barih za pripravo svežih sokov in kašastih mešanic, barih in podobnih mestih po vsem svetu. Če so vam všeč zdravi gosti sokovi iz celih sadežev, gladke in kremaste juhe, kremasto in „svileno“ mešanico ali čudovito ledeno kavo, potem vam je na dosegu roke možnost, da imate svoj Vitamix.

Vrh

 

Mobilnost/Funkcionalnost

Medtem ko se za nekatere blendere trdi, da pripravljajo goste sokove iz celih sadežev in kašaste mešanice, večina od njih ne ponuja veliko tega; zato si pripravite pijačo, ki je dovolj kremasta, da obdrži svojo teksturo. Imajte v mislih vse funkcije, ki jih želite opravljati svojim blenderom.

Preverite: Odkrijte izdelek, ki lahko pripravi gosto, kremasto pijačo in kaše, vendar poskrbite ali izdelek pušča veliko ostankov nepredelane hrane. Preverite vse možnosti za pripravo hrane. Lahko naredite otroško kašo? Lahko naredite čudovit sladoled iz zamrznjenega sadja? Lahko pripravite juho? Lahko taka naprava zmleti lešnike, orehi ali enostavno pripravi arašidovo maslo? Ko uporabljate izdelek, se prepričajte sami v učinkovitost naprave in odsotnost tveganja in poglejte, kaj ponuja proizvajalec v opisu promocijskega materiala.
Poglejte, ali naprava lahko meša svežo hrano v celoti ali lahko izdela samo namaze iz mešanice sladkorja, tekoči ali drobnega sadja, kot je v konzervi. Če ste prepričani, da je taka naprava sposobna izdelati zamrznjeni sladoled, se prepričajte, ali je potrebno vstaviti osrednji del blendera in ga izklopiti ročno (kaj lahko prispeva k sagrevanju, ki ni zaželeno pri pripravi zamrznjenih mešanic in se povečuje čas mešanja).

Mobilnost in funkcionalnost Vitamixa: Vitamix blender za domačo uporabo opravlja naloge 10 kuhinjskih naprav, hkrati, brez kakršnih koli dodatkov. Vitamix lahko učinkovito reši več kot 50 nalog v pripravi hrane, vključno s 4 edinstvena postopka, ki jih ne more izvesti nobena druga kuhinjska naprava s takšno natančnostjo in učinkovitostjo.
Vitamix ima možnost spreminjanja hitrosti s pomočjo nekaj stikala, ki so programirani tako, da se lahko regulira hitrost kot je potrebno in ponuja neomejene možnosti za ustvarjalnost okusa in teksture končnega izdelka.
Pri čiščenju in pranju Vitamixa ni treba odstraniti nože, in je zato ta postopek zelo hiter in enostaven. Posodo je dovolj napolniti do polovice s toplo vodo in dodati eno ali dve kapljic detergenta za pomivanje posod.
Z vsakim Vitamixom boste dobili edinstveno palico, s katero lahko zatirate svežo ali zamrznjeno hrano k rezilu med delovanjem naprave. To preprečuje nastanek zračne „blazine“ v zmesi, in za proces obdelave hrane je izjemno učinkovit.

Vrh

 

Podpora izdelka

Nekatere naprave vsebujejo manj kot eno stran navodila za uporabo, ki je navadno slabe vsebine in napisan na način, ki se teško prebere. V nasprotju s tem, za nekatere izdelke obstajajo brošure z recepti za hrano, brošure za učenje kuhanja, spletno podporo in podporo za obstoječe stranke.

Preverite: Brskajte smernice, ki so sestavni del naprave in kakšna je podpora na voljo po nakupu takega blenderja.

Vitamixjeva podpora izdelka: Poleg vsaki Vitamix gospodinjski izdelek je vključena knjižica receptov z več kot 300 gurmanskih receptov, in recepti za zdravo prehrano, vodič za začetek delovanja z blenderjem „Korak za korakom“, DVD s poukom, kot so kuhanje in smernice za uporabnike. Z vsem tem, tukaj so spletne strani za Vitamix uporabnike, telefonske številke in spletna podpora za vse Vitamix uporabnike.
V primeru, da vaš Vitamix potrebuje servis, se obrnite na najbližo Vitamix poslovalnico. Servis in drugi testi se izvajajo v najkrajšem možnem času, da boste čimprej uporabaljali naravo v vašem domu.
Z vsem tem, obstajajo tudi Vitamix spletne strani naslova Enzita.si in Vitamix.com ki se vsak dan dopolnjujejo z novimi recepti, video posnetkom in nasvetima o Vitamixu. Vključena je tudi Vitamixjeva skupnost po vsem svetu, vključno s strankami te naprave, ki vsak dan izmenjujejo svoje recepte, nasvete in zanimive video posnetke z veliko receptov in načinov kuhanja. Naša skupnost šteje na desettisoč članov in se njihovo število povečuje iz dneva v dan.

Vrh

 

Kakovost in tehnične lastnosti izdelka

Vsaka država ima različne splošno priznane standarde za proizvodnjo, ki se razlikujejo v standardih ocenjevanja kakovosti. Izdelki so zasnovani in izdelani v ZDA in so predmet strogih in zahtevnih standarda.

Preverite: Ugotovite, ali podjetje vlaga v raziskave in razvoj visoke kakovosti, vpogledom v programe za kakovost in zanesljivost testov tehnične strukture izdelka, ki ponujajo. Zagotovite pravčasno, ali je zasnova izdelka originalna, patentirana in dokazana ali je navadna kopija nekaterih prejšnjih podobnih kakovostnih izdelkov. Preverite mesto pridelave naprave.

Kakovost in tehnična struktura izdelka: Kakovost in inženiring so številka 1 v Vitamixu. Vse Vitamix naprave so izdelane v tovarni v Clovelandu (Ohio), in približno 80% sestavin izdelka je proizvedeno na območju s polmerom od 800 km ali najbližjim Vitamix predstavništvima na svetu.
Vsaka Vitamix naprava, ki je proizvedena, prehaja inženiring in testiranje vzdržljivosti, ki zagotavlja kakovost izdelkov. Vitamix sodeluje le s skrbno izbranimi distributerji po enakih standardih, ki predstavlja in Vitamix.
Vitamix ima motor z dvema navitjema z močjo 1380 W, dvema konjskima močema in noži, ki dosegajo 37.000 vrtljajev na minuto, brez obremenitve motorja. Avtomatsko izklapljanje motorja zagotavlja zaščito motorja pred pregrevanjem. Vitamix je sestavljen iz gumbov in potenciometra, kaj je bolj funkcionalno kot elektronskih gumbov z višjo stopnjo občutljivosti na okvare in drugih napak.
Ojačana rezila iz nerjavečega jekla istočasno meljejo in sesekljajo sestavine v posodi in zagotavljajo popolno predelano hrano, brez grudic. Rezila in jaški so narejeni iz 18/8 nerjavečega jekla, in naprava vsebuje komplet ležajev za dvojno zaščito z teflonskim zavarovanjem proti puščanja.
Vitamix ima patentirane posode, nože za obdelavo, hladilni ventilator, zasnovo pokrova in še več, in ponuja več kot 10 različnih konfiguracij za priklop na električno napajanje in napetost, v skladu s potrebami po kompatibilnosti in uporabo v različnih delih sveta.

Vrh

 

Garancija

Vsak kakovosten blender mora imeti garancijo za kakovost - polno garancijo, ki zagotavlja, da bo blender deloval od dneva nakupa do dneva, ko poteče garancija. Najenostavnejša popravila vas lahko stanejo veliko denarja, če je v garancijo vključeno le nekaj delov izdelka, le nekatere pomanjkljivosti izdelka ali omejeno časovno obdobje. Polna garancija je ključni del celotne vrednosti izdelka in utemeljuje nakup samega izdelka.

Preverite: Ugotovite, kje je stroj izdelan, obdobje trajanja garancijske dobe in ali je garancija omejena ali v celoti. Ali se z garancijo zajemajo vse možne potencialne pomanjkljivosti ali le pomanjkljivosti nekaterih elementov, kot je motor? Ali je v garancijo izdelka vključen brezplačen servis?

Vitamix garancija: Vitamix ponuja vodilno industrijsko garancijo kakovosti v skoraj vsakoj regiji, v kateri se izdelek prodaja. Vitamix ponuja potrošnikom polno 7-letno garancijo, vključno s kompletnim popravilom izdelka, kot i brezplačno dostavo izdelka v obeh smereh, na domaći naslov.
Garancija velja od dneva nakupa izdelka in utemeljuje obveznost podjetja, ki stoji za kakovost izdelka in storitve za stranke.

Vrh

 

Posode

Posode blenderja se lahko izdelajo iz plastike ali stekla in se razlikujejo po volumnu. Pomembna značilnost vsake posode je, da zagotavlja izlitje tekočine brez polivanja.

Preverite: Ki so najboljše posode v smislu trajnosti, enostavnosti uporabe in zmogljivosti? Plastične posode lahko vsebuju VRA, in steklo lahko prispeva k teži celotne naprave in lahko vodi do loma. Če blender nosi NSF-stopnjo, to ne pomeni, da je posoda bolj kakovostna in trajnejša kot kateri koli drug podoben izdelek za domačo uporabo, ampak samo označuje na komercijalno stopnjo izdelka.

Vitamix posode: Vitamix posode so izdelane iz Eastman tritam kopoliestra, so trpežne, neuničljive, varne in ne vsebuju bisfenol A. Te posode so prve pomožne kuhinjske posode s takšnimi lasnostmi, ki zagotavljajo varno pripremo hrane, brez razlike kakšna je temperatura obdelave.
Vitamix posode nosijo znamko laboratorja Underwriters z volumnom 2 L / 64 oz. Blender Vitamix bo popolnoma obdelal hrano, ne glede na to, ali je posoda delno ali v celoti polna.

Vrh

 

Varnost

Izdelki, ki se prodajajo potrošnikom za domačo uporabo, morajo imeti odobritev, kot so UL laboratorja Underwriters v ZDA. Za električne naprave, treba preskusiti tudi, ali napajanje električnih komponent preseže mejo pri njihovem delovanju.
Ponavadi, proizvajalci nekaterih električnih naprav ne spoštujejo priporočene standarde za oblikovanje samega izdelka, in si istočasno dovoljujejo, da vas prepričajo:

1. Potrošnik bo vedno varen med uporabo te naprave.

2. Izdelek se lahko sam zaščiti.

Preverite: Kakšne varnostne lasnosti vsebuje naprava, da bo vas zaščitil? Ali obsatajajo lasnosti, ki hkrati zagotavljajo varnost same naprave? Imejte v mislih, da se nekateri prizvajalci trudijo zmanjšati stroške, tako da namesto kakovostnih električnih kablov uporabljajo nevarne kable, ki samo povečujejo tveganje morebitnih opeklin.

Varnost Vitamixa: Vitamix uporablja kakovostni električni kabel določen do 105 °C, ki zagotavlja stabilnost in varnost pri delu. Poleg stabilnosti in varnosti, je ta izdelek oddan najvišjim činom v industriji. Korelacija med posodo in motorjem omogoča preprečevanje nekaterih naključnosti med delovanjem, in vse za varnost uporabnika. Na primer, če uporabnik slučajno pozabi pribor v posodi, medtem ko naprava deluje, vstopi avtomatski izklop, ki zagotvlja zaščito motorja, posode, pribora in uporabnika od možnih posledic.
Vitamix je označen z avtomatsko zaščito pred preobremenitvijo v delovanju. V primeru preobremenitve, je dovolj samo ponovno vključiti avtomatsko varovalko in lahko nadaljujete z delom. Tudi če se naprava pregreje, se vključi avtomatski izklop. Šele po tem, ko se doseže določena temperatura, bo naprava naprej delovala.
Vitamix motor je zasnovan na način, da je zaščiten pred obsežnimi pronicanjem vode.

Vrh

 

Vrednost izdelka

Preverite: Če bo vaš blender del vaših kuhinjskih aparatov, cena ni edina stvar, ki jo morate imeti v mislih. Prav tako morate upoštevati vse možnosti in funkcije, ki jih lahko vsebuje naprava. Preverite, ali so drugi kupci zadovoljni s tem izdelkom, z njegovo vzdržljivostjo, garancijo in dolgotrajno učinkovitostjo, z drugimi besedami – z vrednostjo izdelka. Lahko preverite nekatere izjave ali izkušnje na internetu, na blogih in forumih, da bi bli prepričani, kaj drugi uporabniki mislijo o izdelku, ki ste kupili. Imejte v mislih stroške, ki nastanejo zaradi ponavljajočeg nakupa slabih blenderja, in zagotovo vpoštevajte, koliko boste prihranili, če kupite en blender, ki bo izpolnjeval vsim vašim potrebam in bo trajal celo življenje.

Vrednost Vitamixa: Mnogi lastniki Vitamixa uporabljajo ta napravo vsak dan več kot 25 let, kaj govori o njegovi dolgoživosti in po garancijskem 7-letnem roku. Naš izdelek ostane v uporabi in prihodnjih generacij, s čimer Vitamix postane del družinskega bogatstva – in tudi del družinske tradicije nakupa novejših modelov Vitamixa!
Prav tako ne pozabite, da Vitamix lahko hkrati zamenja 10 kuhinjskih aparatov in več kot 50 postopkov – preprosto, hitno in enostavno.
Vitamix s svojo močjo zlomi celično strukturo surove hrane, zlomi celične membrane, s čimer se sproščajo skrite hranilne sestavine iz hrane, kaj prispeva neprecenljiv in odličen okus. Kot rezultat, dobite z uporabo Vitamixa trikrat več hranil iz hrane, v primerjavi z normalno žvečenje hrane.
Sveži naravni okusi, ki se sproščajo iz hrane s pomočjo Vitamixa, so tako močni, da lahko odpravite potrebo po nadaljnjem dodatkom soli ali sladkorja v svojih receptih. Vitamix uporabniki pogosto govorijo o svojih izkušnjah in pričajo, da jim je Vitamix pomagal pri doseganju in vzdrževanju zdravja ter o prednostih, ki jih povzročajo hranili, ki se sproščajo s pomočjo Vitamixa.

Vrh

 

Storitve za stranke

Preverite: Preden se odločite za nakup tega dragocenega izdelka, razmislite, kaj vam ponujajo storitve za podporo uporabnika izdelka, ki ga nameravate kupiti, in preverite vljudnost in komunikacijo s servisno osebje.

Storitve za stranke Vitamixa: naši svetovalci in servisno osebje vsebuju in uporabljaju Vitamix; vam lahko dajajo veljavne odgovore na vsa vprašanja o izdelku, saj zelo dobro poznajo funkcionalnosti Vitamixa.

Vrh