Načini plačila


S kreditno kartico
Plačanje je možno s kreditnimi karticami American Express, MasterCard, Visa in Diners. Dovoljenje se opravi po spletu prek varne povezave.

American ExpressMasterCardVisa

Internetnim bančništvom

Dostava
Ponujamo dostavo z HP ekspres dostavo. Dostava je v roku 1 do 2 delovna dneva po izvedenem plačilu. Pakiranje je narejeno na način, da se izogne kakršno koli poškodbo med običajnim prevozom. Kupec pred sprejemom mora preveriti pošiljko vizualno, poročati vidne poškodbe in po možnosti, da zavrne sprejem poškodovane pošiljke.

Reklamacije
Po nakupu, vam bo pripravljen račun in garancija. V primeru, da ne boste dobili račun v skladu z odredbo ali dobljeno blago, se obrnite na nas po telefonu +385 99 81 59 051 ali pa nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , da bi popravili napako v najkrajšem možnem času.
Vitamix d.o.o. zagotavlja, da so vsi izdelki kupljeni v naši trgovini ispravni. Če ste dobili izdelek, ki ga niste naročili ali ste dobili izdelek z okvaro, nas obvestite o težavah. Če je vaša reklamacija utemeljena, se obrnite na nas v roku 7 dni po prejemu izdelka, tako da bomo lahko poskrbeli zamenjavo poškodovanega izdelka ali nadomestilo.
Kupec ima pravico vrniti izdelek v naslednjih primerih:

  • Dostava izdelkov, ki niso naročeni,
  • Dostava izdelkov, ki so poškodovani,
  • Dostava izdelkov, ki so poškodovani in je poškodba posledica slabega ravnanja med dostavo.

Da bi dobili pravico na reklamacijo, je potrebno uz izdelek s poškodbo, priložiti kopijo računa ali naročila, ki potrjuje nakup. Reklamacije, ki se pošiljajo s paketno distribucijo, morajo biti ustrezno zapakirane v kartonskih škatlah. Vse nepravilno zapakirane reklamacije ali tiste, pri katerih je prišlo do vidnih poškodb v prevozu, ne bo sprejete in se bo vrnile pošiljatelju na njegove stroške.
V primeru vrnitve blaga za omenjene situacije (dostava blaga z napako, dostava poškodovanega blaga ali dostava blaga, ki ni naročeno), vrnite Vašo pošiljko s pisno obrazložitvijo na naslov: Enzita d.o.o., Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb. Zagotovite se, tako da pošljete pošiljko nujno s potrdilom o prejemu pošiljke. Tako boste zagotovljeni, da je vaša pošiljka varno dostavljena in je na pravem mestu. Če pošljete paket brez potrjene dostave, ne bo nihče odgovoren za izgubo ali poškodbo pošiljke. Prosimo vas, da sprejmete ta nasvet!

Izjava o varnosti
Uporabljamo najsodobnejše standarde varstva podatkov - Secure Socket Layer (SSL) protokol s 128-bitno šifriranje podatkov in MD5 algoritem. Protokol zagotavlja, da se izmenjava podatkov med sistemom in centrov dovoljenja za kreditne kartice, opravlja v zasebnem omrežju, ki je zaščitena pred nepooblaščenim dostopom z dvojnim slojem "požarnega zida" (firewalla).

American Express – Izjava o varnostiMasterCard SecureCodeVerified by Visa

Izjava o zaščiti in zbiranju osebnih podatkov in njihove uporabe
Enzita d.o.o. je obvezen zaščititi osebne podatke kupcev na način, da zbirajo le potrebne, osnovne informacije o kupcih / uporabnikih, ki so potrebne za izpolnjevanje naših obveznosti; informira kupce o načinu uporabe zbirnih podatkov, redno daje kupcih možnost izbire o uporabi njihovih podatkov, vključno z možnostjo odločbe, če želijo ali ne, da se njihovo ime odstrani iz seznama, ki se uporabljajo za tržne kampanje. Vsi podatki o uporabnikih so strogo zaupni in so na voljo le, če so ti podatki potrebni za opravljanje dela.
Vsi zaposleni Enzita d.o.o. in poslovni partnerji so odgovorni za spoštovanje načela varovanja zasebnosti.