Zagotavljamo vam, da bo Vitamix TNC 5200 delal kot novo in vseh 7 let, in v primeru napake,ki se pojavi v tem obdobju, bo popravilo brezplačno.

Z nakupom naprave Vitamix TNC ste dobili napravo enostavno za uporabo, z različnimi možnostmi uspešnosti, dolgoročne kakovosti in zavarovanem garancijskem roku.

V zavarovanem garancijskem roku za obdobje 7 let od nakupa, boste dobilii veliko večjo garancijo, kot jih imajo druge, skupne gospodinjske naprave.

Enzita d.o.o. jamči, da je ta naprava brez napak v materialu in izdelavi in bo deloval brezhibno, za obdobje 7 let od dneva nakupa, če se uporablja v skladu s priloženih navodilih.

Popolnoma garancija ne velja v primeru, da je napaka mehanske poškodbe, malomarnega odnosa naprave, nepravilne uporabe in izpostavljenosti naprave nenavadnih ali ekstremnih pogojih. Garancija se prekine, če se ugotovi, da je napravo odprla nepooblaščena oseba.

Spremembe v izgledu, ki ne uplivajo na delovanje, kot je beljenje delov izdelka med uporabo ali poseldica uporabe abrazivov, se ne štejejo za napake in niso pod garancijo.

Škoda, ki jo povzroča čiščenje naprave in odstranitev živilskih proizvodov iz naprave , ni pod polno garancijo.

Enzita d.o.o. je izdala vašo garancijo v skladu s garancijskim podjetjem Vitamix, ZDA.