Spiralizator Spirawlly

Cena: 40,00
36,00
You Save: 10.00%


Ask a question about this product

Na zalogi: 967
Navadno odposlano na:   24h.png

Vi in Vaša družina želite jesti več svežo zelenjavo?
Potem morate imeti spiralizator!

Zakaj je ta spiralizator najboljši na trgu?

Spirawlly je narejen iz ABS platike, ki je odporna na udarce in ne vsebuje bisfenol-A, in so rezila izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, zaradi česar je izdelek prvovrsten, ki je sposoben za dolgoletno uporabo brez kakršnih koli težav. Spiralizator ima štiri močne vakuumske nogice, ki trdno prilegajo na površino in se z lahkoto ločijo od njega. Za njegovo delovanje ne potrebujete nobenih baterij ali elektrike.

Spiralizator je odličen za tiste, ki uživajo vegetarijansko, veganstvo ali „surova živila“, in na splošno za vse, ki rada jedo več zelenjave.

Pretvorite katero koli trdo zelenjavo ali sadje v špagete – goste spirale ali neverjetno dolge rezance kot trakovi. Naredite okraske, ki izgledajo profesionalno: kroge iz čebule, spirale iz krompirja, elegantno solato, lepo narezano zelenjavo za pizzo in še veliko več. Zelenjavo lahko pretvorimo v kose ednakih oblik, tankih in kratkih trakov, in se lahko pretvori tudi v rezine s predhodno pomočjo kuhinjskega noža. Spiralizator vsebuje tri vrste rezil (za tanke in široke špagete in ravni nož). Naprava je enostavna za uporabo in čiščenje (ročno ali v pomivalnem stroju).

Pogledajte video materijal...
Pogledajte video materijal...

Značilnosti in opis:

 • Spiralizator vsebuje tri podaljška z noži od nerjavečega jekla:
  • podaljšek za tanke spirale od 3 mm s katerim lahko naredite neverjetno tanke špagete
  • podaljšek za široke spirale od 5 mm s katerim naredite dolge ali širše spiralne trakove
  • ravni podaljšek od 3 mm s katerim lahko dobite tanke spirale kot trakovi
 • Narejen je iz ABS plastike, ki ne vsebuje bisfenol-A, in je odporen na udarce.
 • Močne vakuumske nogice, ki trdno prilegajo na površino in se z lahkoto ločijo od njega.
 • Ročni mehanizem – naprava ne deluje na baterije ali elektriko.
 • Lahko uporabite različne vrsti sadja in zelenjave vključno z jabolki, krompirjem, korenjem, kumarami, bučkami itd.

Enostavnost uporabe

Spiralizator je zelo praktičen, preprost in enostaven za uporabo:

 • Postavite spiralizator na ravno delovno površino s pritiskom vsakega njegovega konca. (Pojasnilo: vrtljivi ročaj mora biti na vaši levi ali desni strani)
 • Pripnite eno stran sadja ali zelenjave na kovinski krogec, ki se nahaja v podpori podaljška za rezanje in nežno pripnite drugo stran na zobce ročaja.
 • Z eno ruko pritisnite majhen (spodnji) ročaj, hkrati z drugo ruko pa zavrtite veliki ročaj.

Sadje in zelenjavo morajo biti dolžine do 25 cm in debeline do 18 cm, pod pogojem da bi morala biti debelina najmanj 1,5 cm v premeru. Priporočeno sadje in zelenjava, ki se lahko uporabljajo so bučke, korenje, kumare, sladki krompir in jabolke. Lahko naredite dolge trakove iz kumare in bučke za solato, spirale iz jabolke, spirale iz sladkega krompirja ali čips iz sladkega ali navadnega krompirja.

Enostaven za pranje in vzdrževanje

Spiralizator lahko enostavno razstavite in potem operite s toplo vodo in blagim detergentom ali ga lahko postavite na zgornjo polico pomivalnega stroja. Podaljške za rezanje predhodno odstranite iz naprave in potem jih lahko operete na enak način. Bodite previdni, ko perete rezila, saj so selo ostre in se jih ne sme neposredno dotikati. Podaljški za rezanje lahko shranite tako da dva podaljška postavite v ugrajeno pregrado za držanje podaljšaka, in tretji podaljšek lahko ostane na mestu v napravi.

Postavite spiralizator na ravno površino s pritiskom nogic.

Vstavite podaljšek po vaši izbiri.

Potisnite držalo sadja, da bi se prilagodil izbranem sadju ali zelenjavi.

Pripnite sadje/zelenjavo na kovinski krogec in potem nežno pripnite drugo stran na zobce ročaja na suprotnem koncu naprave.

Hitri nasveti in informacije:

 1. Izaberite sadje/zelenjavo, ki ima najmanj 1,5 cm premera.
 2. Prepričajte se, da so nogice dobro pripojene in da je delovna površina suha.
 3. Izaberite sadje/zelenjavo relativno pravilne oblike. Odrežite po malo na obeh koncih sadja/zelenjave, da bi se lahko pripeli na zubce in kovinski krogec na drugi strani.
 4. Med uporavo naprave odstranite podaljške, ki se nahajajo v ugrajeno pregrado, saj se lahko onesnažijo s sok ali sesekljano hrano.
 5. Na dosegu roke imajte dolg tanek predmet (palico, zobotrebec), da bi odstranili ostanke hrane, ki se lahko zagozdijo v sredini rezila.
 6. Ukrepi te naprave so: (D x Š x V) 30 х 15 х 22 cm.