Dobar za Vaše zdravje in Vaš žep!

Vaš Vitamix Vam bo prihranil denar in hrano!

Vam ni treba kupiti drage prehranske dodatke, saj boste dobili vse potrebne hranilne snovi iz naravnih sokov, ki so narejeni v Vašem Vitamixu. Uporaba Vitamixa ne vrže veliko sadja in zelenjave, saj naredi lepe, okusne sokove iz celega sadja, ne le nekaterih delov.

Vi boste bolj zdravi in tako bo manjša verjetnost porabe denarja za zdravniške recepte in medicinske izdelke.

To je edina kuhinjska naprava, ki jo potrebujete, tako da vam ni treba porabiti denar za posamezne mešalnike in sokovnike – samo enkrat dobite Vitamix in občutite prednosti v življenju. To je življenska naložba za sebe in svojo družino.

Konec dragih dodatkih k prehrani!

Namen obrokov, ki jih jemo je, zagotoviti vse hranilne snovi, ki telo potrebuje, da ostane zdravo in funkcionalno. Vendar, večina kaj vržemo kot ostanke svežega sadja in zelenjave vsebuje največjo koncentracijo vitaminov, mineralov in drugih hranilnih snovi. Torej, na koncu smo vzeli drage dodatke, da bi nadoknadili pomembnih hranil, ki smo vrgli.

Ne vrzite 70% Vaše hrane!

Za razliko od sokovnik, ki zavračajo skoraj 70% prehranske prednosti (in porabljeni denar), z Vitamix skoraj nima odpadkov. On brez problema obdeluje celo zelenjavo in sadje, jedro in semeni. Na primer, jedro, semen in lupina jabolke zagotavljajo visok odstotek prehranskih koristih sadja.

Ta način obdelve zagotavlja popolne prehranske potrebe telesa, vključno z vlakni, vitamini, minerali, antioksidanti in encimi.

Vitamix edini zlomi celične stene vsih živil, da se zagotovi popolno izrabo hranilnih snovi iz naravnog soka.

5 način, da prihranite hrano in denar

  1. Naredi hitro juho – odličen način da uporabite vse, kar „gre ven iz hladilnika“. Postavite piščančje meso, zrelo zelenjavo ali ostanke minule večere v Vaš Vitamix.
  2. Kupite prezrelo sadje ali zelenjavo po znižani ceni – to je idealno za okusne, hranjive, goste naravne sokove.
  3. Naredite najboljšo otroško hrano, kaše, iz sadja ali zelenjave – brez dodatkov ali konzervansov, in veliko cenejše od alternativa, ki se kupi v trgovini.
  4. Očarajte vaše goste s kapučinom kakovosti iz restavracije, ledenom kavom ali gostim sadnim sokovima z zeloo nizkimi stroški.
  5. Pripravite fine sadne sladolede in sadne sirupe, z nizko vsebnostjo maščob, in nizke stroške.